Новият сингъл от предстоящия албум на Белослава се казва „Мама“ и до дни ще започне да звучи в ефира на радиостанциите. Песента е посветена на майката на певицата – актрисата Анета Сотирова. Написана е от Антони Рикев, който стои и зад аранжимента ѝ.

В „Мама“ звучи и вълшебният тромпет на Росен Захариев-Роко. Белослава е съавтор в музикалната композиция, а текстът й към „Мама“ е откровена и вдъхновяваща изповед.

„Тази песен е вдъхновена и посветена на моята майка, безкрайна душа и брилянтна актриса – Анета Сотирова, благодарение на която аз дишам, живея и туптя в ритъма на музиката и в любовта на живота“, споделя певицата за новия сингъл.


В новия албум на певицата – „Красотата“, чиято премиера ще се случи на 23 април в зала 1 на НДК, ще има и дует с Графа. Първата обща песен на Белослава и Влади Ампов ще излезе като сингъл в началото на април. Към нея ще има и видеоклип.

След премиерата в София, Белослава ще представи „Красотата“ и в Бургаската опера, на 25 април от 20:00 часа. И в двата концерта на сцената ще видим Живко Петров, който е музикален продуцент на събитията и основен композитор на песните в албума, както и Димитър Семов, Росен Захариев-Роко, Димитър Кармафилов и Елена Кокорска. Специално участие ще има и дамската сила в българския бийтбокс – Печенката.

Билетите за 23 и 25 април са достъпни в мрежата на Eventim. За премиерата в зала 1 на НДК билети се продават и на касите в Билетния център на Двореца на културата.

Преди големите концерти в зала 1 на НДК и в Бургаската опера, Белослава ще зарадва публиката в петък, 18 март, когато е концертът й с ЪпсурТ в клуб “Mixtape 5”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.