Дружеството за колективно управление на сродни права в музиката ПРОФОН и испанската мониторинг компания BMAT представиха годишната класация на най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир на България за 2017 година.

Класацията обхваща периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 и е базирана на 24-часово отчитане на излъчванията в ефира на 60 телевизионни канала и радиостанции с национално покритие.

Най-слушаната българска песен според статистиката за 2017 година е гордостта на България от последното издание на конкурса Евровизия „Beautiful Mess“ на Кристиан Костов.


Следва я “Родена такава” на Dara. Именно финалистката от X Factor с парчето си „К’во не чу“ беше на върха през 2016 година.

Третата позиция е за Криско и парчето „Bazooka“, а на четвърто място е общият проект на VenZy и СкандаУ „Шесто чувство“.

Пети са дуета Pavell & Venci Venc’ с участието на Кристиан Костов и “Вдигам Level”. Шеста позиция заема Михаела Маринова с “Един срещу друг”. Следват я отново Криско с „Лош или добър“ и „Недей“ на Dara.

Девета позиция е българския топ 10 е за романтичния проект „Любов“ на Pavell & Venci Venc’ с участието на Михаела Маринова, а десетото място в чарта е за „Мафия” на СкандаУ.

А как изглежда списъкът с най-излъчваните световни хитове в ефира на България за 2017 г. – вижте в електронното списание © 10-те най | Светът е шарен .
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *