Българският продуцент STANI дава силна заявка за световен хит с най-новия си проект, озаглавен „Let`s Make Love“. В сингъла с вокали се включва носителката на три награди Grammy Тифани Фред.

Българският продуцент работи за втори път с американската певица, след безспорния успех на парчето „We Like It Loud“ ft. Dexter, което е водещ сингъл от официалния саундтрак към „Привличане“ – един от най-гледаните филми на всички времена в България.

„Let`s Make Love“ се радва на силен интерес, както в България, така и в Скандинавските страни и САЩ. За броени дни сингълът достигна до хиляди слушатели в платформите Spotify и YouTube. Проектът е одобрен за разпространение и в мрежата на няколко радиа и телевизии в Скандинавските страни.

Освен в България DJ STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA.

Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You (All Your Love)„, който получи признание в Gaffa– най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия.

„Let`s Make Love“ е по музика и аранжимент на STANI, а режисьор на видеото, което е заснето в България е Reezy Rane. Съвсем скоро предстои и представянето на още един съвместен проект с американска певица, която се радва на 3 милиарда слушатели в платформата Spotify.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *