След огромния успех на третото им авторско парче „Chained In Love“, ето че Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков от Innerglow излизат с нова енергична и емоционална песен – „So Long“. Към нея бандата представя и ново видео с онлайн премиера днес.

В новия сингъл момчетата смесват своите рок влияния с все повече мотиви от електронната музика и със задължителната за тях мелодичност. Четвърта по ред – „So Long” доразвива звученето на бандата, която все по-категорично се заявява в родното музикално пространство със собствен стил, мелодични вокали и най-важното – с авторска музика, и то от най-висока класа.

Още с първите акорди парчето звучи ударно и завладяващо, а основна тема в текста е оказването на подкрепа на близък човек, който се бори срещу вътрешните си демони. Песента “So Long” от няколко дни се завъртя в радиоефира и вече се радва на отлични отзиви и одобрение.

Песента идва и с провокативен, нежен и стилен видеоклип. Режисьор е Николай Драганов, а оператор Борил Петров – екипът, с който бандата засне и видеото към предишното парче “Chained In Love”. Двамата отново предлагат смели, нестандартни и провокативни визии, съчетаващи смайващо красиви гледки от полуостров Халкидики с визуални ефекти.

Мистично и неустоимо демонично е присъствието на Мина Маркова, която е в главната роля във видеото към “So Long”. Избраните локации са непознати места, пусти и ветровити плажове, носещи едно много различно и нестандартно морско усещане. Видеото е заснето през май тази година в Ситония (на Халкидическия полуостров), където преди броени дни имаше жестоки бури и наводнения.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.