Точно 60 човека, отбрани гости, бяха първите, които имаха възможността да видят предпремиерно най-новия проект на композитора и изпълнител Ави Бениди - латино парчето "La Vida Amiga".

Сингълът е първият международен проект на Ави от доста време насам и представя изпълнителя в нова светлина. Парчето е на испански език, с актуален ритъм и с много лятна енергия.


Сред присъстващите на представянето бяха колеги, приятели, журналисти и представители на бизнеса. За официалната промоция от Виена пристигнаха и двамата братя на Ави, а с подарък – часовник с диаманти от цялото семейство, специален гост беше и чичо му – търговец на диаманти.

Нелина, Соня Немска и Таня Боева разгорещиха купона с изпълнения на живо, а гласът на Радио Веселина – Светлана Кабаиванова, бе водеща на промоцията. Сред гостите беше и „Мисис Баба 2015“ Дони Василева, придружена от годеника си.

За съжаление, поради ангажименти с децата си, на промоцията не успяха да присъстват Емилия и Коко Динев, но Ави с благодарност припомни, че именно те са хората, довели го в България, а Емилия е първата българска певица, която работи с него по два от дуетите им, които се превърнаха в хитове у нас.

Красиви промоутърки посрещаха гостите с екзотични коктели с австрийска водка – генерален спонсор на проекта на Ави, а изискани ястия от персийската кухня доставиха истинска наслада за небцето на присъстващите.

Едновременно с премиерата у нас, песента „Lа Vida Amiga“ беше представена в Германия, Австрия, Швейцария и Испания. Точно в 21 ч. на 7 март парчето беше пуснато в официалния YouTube канал на Ави, а веднага след това влеза в ротация по телевизия Планета и в ефира на национална радиоверига Веселина.

В новия си проект Ави Бенеди е заложил на изцяло нова визия, с модерен и свеж стил. В снимките на видеото се включват красивите момичета от балет „Нова“ с оригинална хореография. Режисьор на клипа към „Lа Vida Amiga“ е Данчо Петков, идеята е на Севдалина Дякова. За грима се е погрижил Никола Иванов, а стилист е Ива Атанасова.

Ави Бенеди е известен с това, че е полиглот и говори 10 езика, но испанският е един от малкото, които не владее. Това обаче не е пречка за него да се справи перфектно и с езика на Сервантес.

Снимки: Емил Колев, HiL!fe
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.