След летящия старт на новия сингъл на Атанас Колев „Обещавам”, който събра стотици хиляди гледания дни след премиерата му, любимецът на тинейджърите избра първия учебен ден за среща с феновете му в София. На 15.09. от 13 ч. почитателите на изпълнителя ще могат да се срещнат с него, да получат автограф и да се снимат с идола си в книжарница Ciela на бул. "Витоша".

Датата 15-ти септември със сигурност ще е паметна за Атанас Колев. В Благоевград вечерта той ще представи за пръв път на живо „Обещавам” пред публиката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. „Много се вълнувам, песента е много лична за мен. Емоцията, която ме накара да я напиша, беше силна и истинска. Много се надявам публиката да я оцени и да ѝ хареса”, признава Наско. Турнето продължава с грандиозен финал в София на 18.09.

На фен срещата в София ще има специален щанд с тетрадки с лика на Атанас Колев, върху които почитателите му ще могат да получат автограф от идола си. Луксозните тетрадки, които се превърнаха в задължителен аксесоар за учениците, се продават в книжарници Ciela в цялата страна и онлайн на издателството.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.