Евтини самолетни билети

Момчетата от Б.Т.Р. представиха чисто новия си видеоклип към песента "Моята сила". Режисьор на видеото е актьорът Асен Блатечки, а в главната роля участва моделът Олга Модева.

„Моята сила“ е първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р. – едноименният „Моята сила“, чиято премиера ще се състои на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК.

Трудно ли заснеха клипа момчетата и как се работи с Асен Блатечки като режисьор? Ето отговорите в специалното интервю, което дадоха за читателите на © Меломан.бг.


Както в клипа на „Несбъдване“, така и сега Б.Т.Р. залагат на филмовата визия. Но докато „Несбъдване“ е в стилистиката на фентъзи филмите, в „Моята сила“ сюжетът е по-близо до екшън драма.

Обратно на клишето, водещата роля в клиповете да се изпълнява от вокалиста, тук главната актьорска задача е делегирана на басиста Иван Калфов. Неговият герой е въвлечен в престъпна история, унищожавайки архив, който уличава жената, която (може би) обича, докато останалите от групата се опитват да му помогнат.

„Филмиран“ е точното определение за видеоклипа на „Моята сила“ – визията, монтажът, начинът, по който се развива действието и разказва историята, е изцяло в кино стилистика.

Във видеото участва най-известната кола от съвременното ни кино – „Люси“ , „изиграла“ главна роля в хитовия „Бензин“ на Блатечки и управлявана по време на снимките, неслучайно от съученика на Асен – Атанас Пенев.

Видеоклипът е сниман в края на юли в динамични метереологични условия – 40-градусова жега при снимките на покрива на сграда в центъра на София, последвана от буря с градушка в гората на територията на киноцентъра на Витоша.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.