Евтини самолетни билети

Преди броени дни младият изпълнител ARTi направи силен дебют на българската музикална сцена с “MaZkarat”. Само за броени часове видеото към песента натрупа хиляди гледания в интернет и предизвика силно интереса на почитателите.

„MaZkarat“ е поп-опера, в която се пее на български, английски, руски и латински език. Стилистиката на песента е съвместна идея на ARTi и един от най-добрите тенори в България – Яни Николов, който пее на латински в припева на песента.


„Исках да направя проект, различен от всички останали и мисля, че се получи. Идеята ни с екипа е да покажем, че понякога хората се взимаме прекалено насериозно и сами си затормозяваме живота с ненужни предразсъдъци, маски и т.н. Оттам се роди и концепцията на клипа – да направим всичко в противовес, т.е. да направим пародиен комикс клип, в който да подчертаем недостатъците на обществото ни“, споделя ARTi за проекта.

„MaZkarat“ е по музика и аранжимент на Искрен Тончев – Искрата, а миксът и мастерингът са дело на Studio 10 Records в Москва. За видеото ARTi се довери на Николай Гарабедян, който е режисьор на уеб-сериала „Типично“, както и на редица други музикални клипове.

ARTi работи по още два нови проекта, с които ще изненада публиката съвсем скоро.

Артьом Анатолиевич – ARTi е на 24 години. Роден е в Перм в Русия, но израства в Бургас. В момента е студент в Нов български университет, специалност „Поп и джаз пеене“ в класа на Нели Маринкова. Участва в последния сезон на X Factor, където достига до изпитанието на шестте стола.

Играе главна роля в руския сериал „Курортный роман“, както и множество малки роли в българския уеб-сериал „Типично“. Артьом Анатолиевич участва и в две театрални постановки в София.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.