Само за 2 седмици техния дуетен сингъл "Копакабана" се превърна в тотален летен хит, който звучи във всеки роден клуб. Горещото регетон предложение на Дамян Попов с участието на Анелия е продуцирано от хит-мейкъра Искрата, а видеото, натрупало милиони гледания, е заснето от топ режисьора Стефан Будабаз Маринов. Срещаме ви с изпълнителите на "Копакабана", с които се засичаме в морската ни столица.

Всички знаем, че сте много близки, но как решихте приятелството да прерасне в партньорство на сцената?


Анелия: Истината е, че ние с Дамян сме изключително близки от мига, в който се запознахме преди повече от 10 години. Повечето хора знаят, че аз дори му станах кръстница. Във времето много пъти сме искали да направим нещо заедно, но сме чакали онази песен, която истински да усетим като нашата. Нещата трябва да се случват естествено.
Дамян Попов: Честно казано, аз се оставих изцяло в нейните ръце… тя има нюх, усет за това как да се случват нещата, а и след като чу демото беше толкова категорична, че това ще е нашият дует, че аз дори нямах избор. ? (смее се)

Освен че звучи във всички нощни клубове, “Копакабана” се завъртя и в поп медиите, на идване насам я слушахме дори по БГ Радио. Вече сте и в класацията на Shazam Bulgaria. Това изненада ли ви?

Дамян Попов: Любопитен бях каква ще е реакцията на медиите, в които звучи модерна БГ музика и съм горд и много щастлив, че повечето от тях ротират “Копакабана”! Границите между жанровете у нас отдавна се размиха. Не виждам защо да не я въртят… Як бийт, модерен саунд супер свежарски текст, а и Анелия в този проект е истинска латино дива!

Анелия, как се чувстваш в поп музиката?

Анелия: Аз винаги съм обичала поп, RnB музиката. Във времето съм експериментирала многократно в проектите си, работила съм с някои от най-емблематичните имена в БГ поп музиката. Знаете, имаме 2 прекрасни дуета с Миро, няколко големи концерта с Дани Милев Бенд. Никога не съм делила музиката на „кутийки“. За мен няма музикални граници!

Да разбирам, че за вас няма бариери?!

Дамян Попов: Определено няма!
Анелия: Ние направо чупим всички бариери!

Интересно ми е, какво е да си на парти на Дейвид Гета на най-купонджийския остров на планета?

Дамян Попов: Това трябва да е въпрос към мен (смее се). Супер яко е, размазващо… Не съм за първи път на негово парти, но всеки път е все по-силно! Той залага на най-големите световни хитове, миксирани в уникален саунд и супер ефектно светлинно шоу. А и успяваш да „свериш часовника“!

Какво ще пожелаете на нашите читатели?

Анелия: По това време на година им желаем много гореща любов!
Дамян Попов: Ха, и да се мажат с висок фактор да не изгорят!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *