Евтини самолетни билети

Продажбите на дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, “SeTaaBrat”, на физически носител и в дигиталните платформи достигнаха златен статус шест месеца след премиерата му на 24 ноември 2016 г.

Артистите и продуцентите им от „Вирджиния Рекърдс“ получиха специален плакет със златна плоча от БАМП (Българска асоциация на музикалните продуценти) само два дни преди връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, за които дуото е с общо 8 номинации в 5 категории, включително и в категорията „БГ Албум“.

Албумът “SeTaaBrat” съдържа 18 песни и включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименният сингъл “SeTaaBrat”, „Вдигам Level” с участието на Кристиан Костов, „Единствената“ с участието на Моисей, „Момичето от квартала“, “MUTE” и други.


Последните 12 месеца бяха изключително успешни за дуета – три #1 сингъла в еърплей чарта на България, над 20 милиона гледания в канала на Virginia Records в YouTube и стотици клубни участия и концерти. Pavell & Venci Venc’ дебютираха и като водещи в предаването „Гласът на България“, което приключи преди дни. Момчетата са и сред звездите на националното турне „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour“ като освен хитовете от албума ще изпълнят и най-новата си колаборация с братята Пламен и Иво, и DARA – „Няма да си тръгнеш с друг“.

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, Pavell & Venci Venc’ ще представят и новото си парче „Само по татуси“, както и на многобройните си клубни участия през лятото. Двамата са и сред малкото български артисти, поканени за участие в грандиозното първо издание на MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Снимка: Вирджиния Рекърдс
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.