Евтини самолетни билети

В навечерието на Свети Валентин излиза нова романтична и изключително емоционална песен с еднозначното заглавие „Обичам те“. Певец и автор на текста е актьорът Антон Николов, познат в българския ефир още от култовата музикална телевизия ММ, където беше водещ на предаването „Искам“. Музиката на новото парче е написана от младия музикант Радо Михов.

След като преминава през няколко от най-големите телевизии, но зад кадър, Антон, който е учил пеене единствено по време на обучението си в НАТФИЗ, записва прочувствената и мелодична песен „Обичам те“. Парчето е вдъхновено от половинката в живота му (Моника) и е написано преди почти три години като романтично предложение за брак, но чак днес Антон събира смелост да го запише и пусне за широката публика.


Освен на любимата си, той посвещава песента и на сина си Макси, който е на почти девет месеца. А повод да „освободи“ творбата си сред публиката му дава и любовта на децата, които обучава в собствената си школа по актьорско майсторство.

„… По време на записите изпях „Обичам те“ с лекота и искрена емоция, мислейки си за любимите хора в живота си. Насладете се на песента и ви пожелавам по-често и без повод да чувате и казвате „Обичам те“!“, призовава Тони.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.