Евтини самолетни билети

Чувате я докато пазарувате в кварталното магазинче, на път за работа, във фризьорския салон, във фитнеса и къде ли още не. Дебютната песен на 4Magic се превърна в тотален хит!

Още през март “Together (Вечерай, Радо)” достигна първото място в класацията ни за БГ хитове и все още продължава да е най-излъчваното българско парче в ефира. Това е и най-силната мотивация на момичетата, докато работят по новия си проект, отново заедно с румънския автор и музикален продуцент Monoir.

След невероятния успех на “Together (Вечерай, Радо)”, четирите момичета могат да се похвалят и с участия на някои от най-престижните музикални събития това лято – фестивала MTV Presents Varna Beach, Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, турнето „България обича младите“, организирано от Министерството на младежта и спорта и много други.


Междувременно, хитът им “Тogether (Вечерай, Радо)” излиза в ремикс версия на известния български DJ Dian Solo, който споделя:

„Дебютното парче на 4Magic се превърна за отрицателно време в тотален хит. Много ми харесва песента, затова и реших да направя неин ремикс. Беше си истинско предизвикателство и се надявам, че тази версия също ще се слуша много.“Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.