Смели, честни, интелигентни и много забавни, мемоарите на Брус Дикинсън предлагат на феновете един прозорец към неговия личен живот, към неговото сърце.

В своята книга вокалистът на Iron Maiden говори за трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и, разбира се, хеви метъла.

Брус Дикинсън разказва за понякога трудните си отношения с бандата, за сблъсъците на огромни егота в света на рока и метъла, за раздялата му с Maiden и завръщането му при тях, за създаването на култови хитове като Number of The Best, а също и за многобройните случаи, в които е рискувал живота си – в авиационни инциденти, заради странни прищевки и дори заради желанието му да изнесе концерт в Сараево по време на бойни действия.


Автобиографията на Брус е много лична, откровена и с едно блестящо и типично британско чувство за хумор потапя читателя в света на хеви метъла.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите най-търсената книга през месец март от каталога на издателството – „Автобиография. За какво служи този бутон?“ на Брус Дикинсън.

Въпросът е: За период от 6 години Брус Дикинсън напуска Iron Maiden. Кога се случва това?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 6 април и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.