Община Бургас отново е готова да впише Бургас сред най-големите фестивални локации в Европа. Този път – с тематичен фестивал, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те.

Фестивалът се казва SPICE Music Festival 90’s edition и ще събере на една сцена у нас East 17, 2 Unlimited, Rednex, Соник, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, Snap!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC и C+C Music Factory.

Една от най-добрите рап формации в България – Ъпсурт и Deep Zone Project също ще бъдат част от програмата на фестивала, за да ни припомнят как звучаха техните хитове през 90-те.


Независимо дали сте дете на 90-те или не, със сигурност сте чували хитовете на тези изпълнители, дори и да не знаете за това. Повечето от тях и до днес са неизменна част от сетовете на стотици диджеи по света.

А на 9 и 10 август 2019 ще можете да ги чуете и видите в уникален за България формат – SPICE Music Festival 90’s edition!

Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите комплект страхотни подаръци от SPICE Music Festival 90’s edition – тениска, чаша за кафе и значка.

Въпросът е: Кой е родният град на евроденс групата 2 Unlimited?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 27 юни и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.