Този септември в кината у нас ще можем да се насладим подобаващо на дългоочакваната игрална версия на легендата за Мулан, разказана с епичен размах от режисьорката Ники Каро.

Забележителните декори и костюми, впечатляващите екшън сцени, колоритните герои и драматичната история на изключителната Мулан предлагат незабравимо изживяване, каквото само големият екран може да предложи.

Вдъхновен от древната китайска поема „Баладата за Мулан“ и едноименната емблематична анимационна приказка на Disney от 1998 г., Мулан разказва историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която – за да защити честта на семейството и народа си – заблуждава всички, че е мъж, и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин.


Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението едновременно със своята интимност и мащаби, а темите и посланията, които тя олицетворява – вярна, смела, предана ще вдъхновят малки и големи и ще докажат, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно пътешествие само в кината и открийте с Мулан един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да останеш верен на себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

Ставаме част от легендата за Мулан от 11 септември – само в кината на 2D, 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия, а в дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите страхотни оригинални подаръци от филма – тефтер, ветрило и чанта.

Мулан

Въпросът е: Кристина Агилера изпълнява убийствено пилотната песен „Loyal. Brave. True“ от саундтрака на „Мулан“. Коя е вашата любима световна звезда, която изпълнява песен към саундтрак на Disney филм, и кой е той?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 10 септември и бъдете готови за награда. Защото този септември е време за приключения!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *