"Любовта, без която не можем" е в "Нашия град". "Жулиета", "Оловният войник", "Оставаме", "Последен валс", "Вдигни очи" и още много други от златните хитове на българската поп и рок сцена оживяват за пръв път и на хартия.

„Бъди какъвто си“ от Александър Петров е първата стихосбирка на „Златното перо“ на родния рокендрол, написало стиховете за близо 1000 песни. Луксозното издание с илюстрации и твърди корици събира 55 творби на автора, някои от които навяват носталгия, други вдъхват оптимизъм, трети – непримиримост и сила.

Макар че поколения българи са израснали с „Богатство“, „Любовта, без която не можем“ и „Безсъние“, тези и много други негови стихотворения досега никога не са били издавани заедно в една книга, за да бъдат оценени не само като песни, но и като поезия.


В „Бъди какъвто си“ меломаните ще открият текстовете на култови рок групи като Тангра, Фактор, Диана Експрес, Сигнал, както и произведения, които се превърнаха в химни на свободата, бунта, промяната и надеждата за един нов, по-добър живот.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите стихосбирката „Бъди какъвто си“ на Александър Петров.

Въпросът е: Каква е роднинската връзка на Александър Петров и победителката в „Гласът на България“ Ния Петрова?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 8 юни и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.