До вчера всички знаеха кои са The Beatles. Днес само Джак си спомня тях и песните им. И е на път да се превърне в голяма звезда. Носителят на „Оскар“ Дани Бойл (“Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“, „Стив Джобс“) обединява сили с номинирания за „Оскар“ сценарист Ричард Къртис („Наистина любов“, „Четири сватби и едно погребение“, „Нотинг Хил“) в една рокендрол комедия за музика, мечти, приятелство и трудния път към истинската любов.

Джак Малик (Химеш Пател) е музикант и автор на песни в малко английско крайморско градче. Единствената му опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс). След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на The Beatles. Което го поставя в истински сложна ситуация.

Джак бързо се превръща в суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път. Не и без помощта на хладнокръвната си американска агентка Дебра (носителката на награда „Еми“ Кейт Маккинън).


Но със славата идват и проблемите. Ще загуби ли Джак единствения човек, който винаги е вярвал в него, Ели? И какво ще му струва, за да осъзнае, че единственото, от което наистина се нуждаем, е любов?

С нови версии на някои от най-обичаните парчета на The Beatles, „Вчера си е за вчера“ е продуциран от Тим Бивън и Ерик Фелнър (“Клетниците“, “Най-мрачният час“, поредицата за Бриджит Джоунс), наравно с Матю Джеймс Уилкинсън („Kaleidoscope”) и Бърни Белю („Стив Джобс“). Сред продуцентите са Ричард Къртис и Дани Бойл, а Ник Ейнджъл и Лий Брейзър са изпълнителни продуценти.

Вчера си е за вчера“ ще озвучи кината от 5 юли, а в дните до премиерата на филма с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим любимите ви песни на The Beatles. Изберете парчета, които най-много ви харесват, и ни изпратете личния си топ 3 чрез специалната регистрационна форма тук. Песента, която сте поставили на първо място, ще получи 3 точки, тази на второ – 2, а тази на трето – 1.

В четвъртък петима от гласувалите ще спечелят страхотни фенски награди от филма „Вчера си е за вчера“ – комплекти с колекционерски подложки за чаша. А как изглежда пълното подреждане на най-любимите ви песни от дискографията на ливърпулската четворка ще разберете в събота, 6 юли, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимите си хитове на The Beatles и бъдете готови за награда. Имената на печелившите ще станат ясни в четвъртък, 4 юли. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *