„Изнасилени от чудеса“, или неоторизираната биография на Eagles of Death Metal, не е биографична книга за рок банда, чието име вероятно никога не сте чували.

Това е роман за рокендрол, наркотици, свобода, любов, приятелство, за планирано и извършено чудовищно престъпление и шеметно преследване между най-разнообразни групи от психопати на три континента.

Роман за сблъсъка между двете сякаш най-противоречиви, най-отдалечени по скàлата на нормалността исторически явления – рокендрола и радикалния ислям; безпощадна пародия на ценностните разломи в днешната цивилизация, на съвременните форми на употреба на фундаментални принципи и идеи.


Жестоко ироничен, той е тревожен вик за граничното състояние на модерния свят. А добрият стар лош Радослав Парушев този път е по-агресивен, по-анимационно забавен и политически по-некоректен от всякога.

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите романа на Радослав Парушев „Изнасилени от чудеса“.

Въпросът е: Един от псевдонимите, които Радослав Парушев използва, е името на герои от роман на Ивлин Уо. Кой е романът?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 23 април и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *