В новия роман на Л. Дж. Шен – „В случай на чудо”, една млада жена захвърля всичко под звездното ирландско небе и се врича във вечна вярност на един уличен музикант. Но казват, че обещанията се правят само за да бъдат нарушени. Нали?…

Рори има кариера, която обича, красив приятел, когото обожава, самостоятелност, която е извоювала с дълги години труд. Да, работата ѝ е за продажен и егоистичен музикален продуцент, на когото му пука повече за акциите му, отколкото за неговите артисти. И да, Рори е пълната противоположност на жените, към които обикновено се стремят мъжете като нейния приятел – изискани, богати, на малко име с хората от висшето общество.

Но въпреки това животът ѝ е що-годе на прав път. Тя вече не е онова сломено момиче, отишло в Ирландия преди девет години, за да събере парчетата от себе си.


Мал мрази разточителните събития, светските издания, звукозаписните компании и фалшивите обноски на изисканото общество. Музиката му – тази, която го е превърнала в недостъпния ирландски бард, по когото цял свят бленува – е единственото, което има значение.

Музиката, която пише, докато лежи на двора си под съвършеното нощно небе. Тогава какво прави в Манхатън, в компанията на най-големите собственици на звукозаписни компании и техните пластмасови асистентки?

Рори е сигурна. Мал не би се преместил да живее в Америка. Дори заради момиче. Особено заради момиче. И най-вече заради нея. Певецът, който оглавява класациите. Кралят, който пленява света. Вероятно дори не помни онази вечер, в която за един дъх време ѝ е отнел невинността, откраднал е сърцето ѝ и я е разсъблякъл.

Но чудото се е случило. Пътищата им са се пресекли. И той иска от нея да изпълни обещаното. Да зареже всичко и да бъде с него. Казват, че обещанията се правят само за да бъдат нарушени… Освен в случай на чудо.

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа на Л. Дж. Шен „В случай на чудо“.

Въпросът е: Как се казва най-популярният роман на Л. Дж. Шен, издаден у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 4 юни и бъдете готови за награда. Успех!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *