Евтини самолетни билети

Някога специален агент Смоуки Барет преследваше серийни убийци за ФБР. Тя беше една от най-добрите, докато един луд не се зае с нейното семейство. Той уби съпруга и дъщеря ѝ и обезобрази лицето ѝ.

Сега Смоуки желае отново да вдигне оръжието си, но само за да постави студеното му дуло между устните си и да дръпне спусъка. Но се появява последен шанс за изкупление.

През всичките си години в Бюрото Смоуки никога не се е изправяла срещу такова чудовище – побъркан гений, чиито мотиви са неразгадаеми.


Той отправя своето предизвикателство към Барет – записва последното си деяние и ѝ го изпраща. Заплахата е ясна – серийният убиец ще отприщи потоп от насилие, ако не бъде спрян.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите романа на Коуди Макфейдън „Човекът сянка“.

Въпросът е: „Човекът сянка“ е първата книга от поредица с пет части. Кое е второ заглавие, което догодина ще излезе у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 8 септември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.