Издателство "Колибри" зарадва читателите си ново издание на „Златна книга на приказките”! Съставител е Жечка Георгиева, художественото оформление е дело на Росен Дуков.

Имало едно време едно много четящо момиче, което обожавало приказките и се забавлявало с тях дълги години. И един ден си казало: само ако можех да съставя книга с всичките си любими приказки… Така че когато след много години станало издател, сбъднало и мечтата си.

Приказките се оказали 79 на брой и никой не се учудил, че сборникът се харесал на всички и се издавал непрекъснато в продължение на повече от 10 години.


Сега, близо 15 години след последното издание на „Златна книга на приказките”, „Колибри“ го предлага на новите поколения, които не са имали радостта да се насладят на подборката от български, руски, френски, английски, арабски и много други приказки, както и шедьоврите на братя Грим, Андерсен, Вилхелм Хауф, Шарл Перо и много други.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Колибри“ ви дават шанс да спечелите новото издание на „Златна книга на приказките“.

Въпросът е: Част от „Златна книга на приказките“ са обичани истории на Шарл Перо. Какъв по образование е бил французинът?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 11 януари и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.