Евтини самолетни билети

По-малко от месец остава до SPICE Music Festival – събитието, който ще събере на една сцена любимите ни изпълнители от 90-те години. Ако сте дете на 90-те, още отсега си запазете 9 и 10 август 2019 за SPICE Music Festival, защото тогава в Бургас пристигат East 17, No Mercy, 2 Unlimited, Rednex, Sonique, Dr. Alban, Haddaway, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година“, заканва се Тери Колдуел от East 17.

На сцената на фестивала ще се качат още Ъпсурт и Deep Zone Project, които ще загреят феновете с техните хитове от 90-те. SPICE Music Festival е фестивал за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и все още си спомнят хитовете на 90-те, на които танцуваха в дискотеките.


Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Освен музикалната сцена в нея ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

В дните до четвъртък с приятелите от SPICE Music Festival и електронното списание © 10-те най ви даваме шанс да спечелите уникална награда – лична среща с момчетата от East 17. Достатъчно е само да отговорите на два въпроса: Кои са любимите ви хитове на East 17? И защо харесвате бандата?

Изберете парчета, които най-много ви харесват, и ни изпратете личния си топ 3 чрез специалната регистрационна форма тук. Песента, която сте поставили на първо място, ще получи 3 точки, тази на второ – 2, а тази на трето – 1.

В четвъртък един от гласувалите ще спечели право за среща, разговор и снимки с групата East 17. А как изглежда пълното подреждане на най-любимите ви песни от дискографията на британската сензация от 90-те ще разберете в събота, 20 юли, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимите си хитове на East 17 и бъдете готови за среща с тях. Името на печелившия ще стане ясно в четвъртък, 18 юли. Успех!

PS: Наградата в играта е Meet & Greet с East 17 и не гарантира безплатен достъп до събитията, част от програмата на SPICE Music Festival.

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.