Най-киселият заек в историята има много причини да бъде гневен на света, но съвсем скоро тези причини ще се увеличат с една мечка повече!

Спас отдавна е оставил зад себе си хубавите детски времена на невинни игри и забавления. Сега е отчаян от живота, държавата и дъщеря си заек на средна възраст, който обича да крещи и да се заяжда с хората. Един ден обаче миналото го вика при себе си – стар приятел има нужда от помощ.

За беда точно този приятел е твърдо уверен, че има на своя страна Бог, Националната лотария и четирилистните детелини. Все неща, които могат да вбесят Спас до крайност. А на всичкото отгоре му предстои да преживее кошмарна нощ, в която животът му постоянно ще виси на косъм.

Спас ще има нужда от всяка възможна помощ. Дори да не вярва в нищо…

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите комикса на Стен Дамянов „Просто Спас“.

Въпросът е: Илюстраторът, аниматор и комикс артист Стен Дамянов е автор и на илюстрациите към една изключително патриотична книга от каталога на издателство „Сиела“. Коя?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 2 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.