Евтини самолетни билети

Обичате ли шоколад? Ама много, много, много ли го обичате? Пустият му шоколад – тооолкова приятен нa небцето и толкова лепящ се на дупето...

А сега си представете, че можете да ядете шоколад ВСЕКИ ДЕН и не само да не надебелявате, но и да влезете в най-добрата форма в живота си! Ако да, молим, в никакъв случай не отваряйте книгата „Яж шоколад и отслабвай“!

Не искаме да рискувате да си купити книга, заради която след това приятелите ще ви завиждат и ще ви гледат накриво за това, че хем ядете шоколад всеки ден, хем топите мазнинките. Не си струва рискът, нали? Или пък… може би точно ви ще успеете да се справите с учудените погледи на околните? Ще успеете ли?


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите книгата „Яж шоколад и отслабвай“ на Лазар Радков.

Въпросът е: Преди време авторът на „Яж шоколад и отслабвай“ Лазар Радков вдъхнови над 100 българи да участват във флашмоб в центъра на София. Какво беше предизвикателството към участниците?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 3 ноември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.