Евтини самолетни билети

Този април “Малката голяма работа“ ще ни разкрие, че никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си е свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

Американската комедийна актриса Реджина Хол (“Страшен филм”) и младата изгряваща звезда Марсай Мартин (“Black-ish”) са в ролята на Джордан Сандърс – безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Хол изпълнява нейната възрастна версия, а Мартин се превъплъщава в малката Джордaн, която след поредното си арогантно и грубо изпълнение се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието си на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ в деня на изключително важна презентация.

Единственият човек, който е наясно с тайната, че Джордън е хваната в капана на тийнейджърско тяло, е нейната дългогодишна изстрадала асистентка Ейприл (Иса Рей, “Несигурни”), на която ѝ е писнало от ежедневния тормоз на шефката ѝ. Докато Джордан е принудена да се върне в училище и да се справя с проблемите на обикновен ученик под прицела на подигравките на своите връстници, Ейприл трябва да преодолее собствените си комплекси, да се възползва максимално от ситуацията и да се превърне в креативния лидер, който винаги е искала да бъде и не само да спаси компанията си, но и личния си живот.


Режисьор на „Малката голяма работа“ е Тина Гордън, която е и сценарист наравно с Трейси Оливър, по идея на Марсай Мартин. Продуценти са Уил Пакър („Вечерно училище“, „Ченге за един ден“), Джеймс Лопес и Кения Барис.

„Малката голяма работа“ ще шефства в кината от 12 април, а в дните до премиерата заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най търсим любимите ви филми с размяна на ролите/ телата. Във формата по-долу ще откриете списък с някои от емблемите в жанра, за които можете да гласувате, а ако вашият фаворит не е сред тях, без никакво притеснение можете да го добавите.

В петък двама от гласувалите ще спечелят двойни кинобилети за филма „Малката голяма работи“, валидни за веригите на Синема Сити и Кино Арена. А как изглежда пълното подреждане на любимите ви филми с размяна на ролите/ телата, ще разберете в събота, 13 април, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, подкрепете любимия си филм и бъдете готови за награда. Имената на печелившите ще станат ясни в петък, 12 април. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.