Луси Хейл ("Малки сладки лъжкини") и Тайлър Поузи ("Teen Wolf") са главните действащи лица в "Истина или предизвикателство" – нов свръхестествен трилър от създателите на "Честита смърт", "На парчета" и "Бягай" - Blumhouse Productions.

Безобидна игра на „Истина или предизвикателство“ става смъртоносна, когато някой – или нещо – започва да убива тези, които лъжат или отказват да изпълнят предизвикателство.

Режисьор на филма е Джеф Уадлоу („Шут в г*за“ 2), който е и изпълнителен продуцент, а в ролите влизат още Нолан Джерард Фънк, Хейдън Зито и София Тайлър Али. Продуцент е Джейсън Блум.


Тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и електронното списание © 10-те най отправяме предизвикателство към вас и ви питаме – Аналогично на „Истина или предизвикателство“, коя любима ваша игра не бихте искали да ви застигне в реалния живот? Криеница, Бесеница, Стражари и апаши… списъкът е дълъг и вие спокойно можете да добавяте. Спомнете си любимите игри и стискайте палци никога да не се превръщат в реалност.

В края на седмицата трима от отговорилите ще спечелят двойни кинобилети за филма „Истина или предизвикателство“, валидни за веригите на Синема Сити, Ciné Grand или Кино Арена. А как изглежда пълният списък с игри, които не бихте искали да ви застигнат в реалния живот, ще разберете в събота, 21 април, в електронното списание © 10-те най.

И нека гласуването започне сега! Попълнете формата за регистрация, посочете любимата си игра и бъдете готови за награда. Имената на наградените ще станат ясни в петък, 20 април. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.