Внушителен успех и рекорден интерес отбелязват музикалните критици за въздействащата продукция „Шоуто на ABBA“. Създаден преди повече от 15 години в чест на легендарната шведска група АВВА, впечатляващият спектакъл може да се похвали с 5 пъти повече концерти от тези на оригиналния скандинавски състав.

Българската публика също ще има уникалната възможност да преживее магията на „Шоуто на ABBA“ на 29 септември в София – Зала 1 на НДК, и на 27 септември в Античен театър Пловдив.

Още с първото си представяне на сцена през 2001 г. в Норвегия, „Шоуто на ABBA“ успява да очарова всички почитатели на емблематичната четворка. Благодарение на грандиозната премиера следват повече от 700 концерта в 40 страни на 5 континента и над 2 млн. продадени билети в цял свят, докато самите ABBA имат реализирани 130 концерта. Най-големият лайв на шоуто е пред 70 000 публика в Сао Пауло, Бразилия.


Днес, 17 години след създаването си, „Шоуто на ABBA“ продължава да привлича хиляди нови почитатели на легендарната поп група с уникален двучасов спектакъл, посветен на 45-годишната музикална история на ABBA. Песните и вечните хитове в него се изпълняват от група Waterloo и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния гений Матю Фрийман.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ви дават шанс да спечелите двойна покана за „Шоуто на ABBA“ в София на 29 септември.

Въпросът е: Как се казва легендарният саксофонист на ABBA, които също ще бъде част от шоуто у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 21 септември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.