Този ноември се оглеждайте за „Откачалка“ – оригинален и провокативен поглед към изключително популярните филми, в които двама души разменят телата си.

Дело на режисьора и сценарист Кристофър Ландън („Честита смърт“, франчайза „Паранормална активност“), „Откачалка“ е черна хорър-комедия, в която неуверена в себе си тийнейджърка се разменя с безпощаден сериен убиец и има на разположение само 24 часа, за да намери начин да се върне в собственото си тяло и да спаси живота на своите приятели. И ето, че изразът, че в гимназията оцеляват само най-силните, става кърваво буквален.

17-годишната Мили Кеслър (Катрин Нютън, „Секс на куково лято“) е съвсем обикновено момиче, което се опитва да бъде себе си и да „оцелее“ сред своите враждебно настроени популярни връстници в гимназията Блисфийлд. Но когато тя е нападната от Касапина (Винс Вон) – печално известния сериен убиец, върлуващ в града, нейните училищни тревоги се оказват най-малката ѝ грижа.


Мистериозен древен кинжал става причина Касапина и Мили да се събудят с разменени тела и младото момиче влиза в надпревара с времето, за да развали проклятието, преди смяната да стане необратима и тя да остане завинаги в туловището на възрастния маниак.

Единственият проблем е, че Мили изглежда като издирвания в целия град внушителен психопат, което доста усложнява мисията ѝ. С помощта на своите приятели – социално ангажираната Найла (Селест О‘Конър, „Ловци на духове: Наследство“), ексцентричния Джошуа (Миша Ошерович, „Щиглецът“) и нейната любовна тръпка Букър (Юрая Шелтън, „Портал на воините“), тя измисля план как да спре кръвожадния убиец, който е открил, че младото женско тяло, с което се е сдобил, е перфектното прикритие за поредица убийства в нощта на бала.

Ще успеят ли Мили и приятелите ѝ да спрат Касапина, преди той да превърне гимназията Блисфийлд в кървава баня, и ще успее ли тя да се върне в собственото си тяло, преди да е станало твърде късно? Отговорите на тези въпроси ще открием с „Откачалка“ на фаталния петък, 13 ноември, когато духовитата и хаплива метафора за проблемите на тийнейджърите и трудностите на гимназиалния живот идва в кината.

Откачалка

Внимавайте! „Откачалка“ нахлува само в кината от 13 ноември, а в дните до фаталния петък, 13-и © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Форум Филм България ви дават шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Въпросът е: Какъв е вашият съвет за оцеляване на фаталния петък, 13-и?

До 10 часа на 13 ноември попълнете формата за регистрация, споделете ни собствените си начини да преживеете петък, 13-и и бъдете готови за награда. Успех!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.