Световната сензация - Националният балет на Грузия "Сухишвили", със специалното участие на Грузинския оркестър, идват на турне в България с класическа програма. Турнето на „Летящите грузинци” стартира на 6 декември в София, на 7-ми в Пловдив, на 9-ти в Стара Загора и на 10-ти във Варна.

пектакълът в 120 минути е буря на сцената – със съвършенство в танца. С плавните, пързалящи движения при жените и зрелище в танца – кръв, пот и искри от саби и ножове при мъжете, които, единствени в света, танцуват на пръсти, без помощта на палци и туфли.

Балетът ще посети България в състав от 70 танцьори, собствен оркестър и гардероб за милиони – 600 автентични грузински костюма, ръчна изработка, украсени със скъпоценни камъни и саби и ножове, изработени от стари грузински майстори – запазената марка на “Летящите грузинци”.


Сухишвили

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите два билета за спектакъла на националния балет на Грузия „Сухишвили“ в София.

Въпросът е: Каква е роднинската връзка между създателите на националния балет на Грузия „Сухишвили“ Нино Рамишвили и Илико Сухишвили и художествения ръководител на балета Нино Сухишвили?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 30 ноември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.