Четири от големите и обичани сръбски изпълнители пристигат в България за съвместен концерт в София, в зала Арена Армеец на 2 декември от 20:00 часа.

Шабан Шаулич, Весна Змиянац, Саша Матич и Таня Савич са певците, които ще забавляват българската публика в началото на декември. Всеки от тях ще направи уникален лайф, като ще изпълни най-големите си хитове.

Сръбските легенди ще пеят в съпровода на известния оркестър на Миша Миятович. Репетициите между оркестъра и всеки един от изпълнители текат под пълна пара в Белград, за да могат да представят най-доброто пред нашенските фенове.


Организаторите на събитието са „Fresh music”, които обещават един наистина грандиозен над 4-часов концерт на любителите на сръбската музика.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и „Fresh music” ви дават шанс да спечелите 2 билета за концерта на Шабан Шаулич, Весна Змиянац, Саша Матич и Таня Савич у нас.

Въпросът е: Кой е най-младият измежду четирите легенди на сръбската музика, които ще гостуват у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 1 декември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *