С интерпретации на бразилски хитове и соул джаз песни е новият албум „Brasil“ на Марио Бионди, който публиката ще може да чуе на живо на 18 октомври от 20:00 часа в зала 1. Любопитна е версията на „Smooth Operator“ на Sade, в която Бионди си партнира с тромпетиста Тил Брьонер.

Италианецът неприкрито подчертава тембъра си с този на легендарния соул певец, чийто глас се е превърнал в емблема на богатия и провокативен звук – Бари Уайт. В новия си албум Бионди изпълнява песни на Жобим, Джаван, Анри Салвадор, Шаде. Преди да зарадва българската публика Марио ще изнесе концерти в Унгария, Русия, Тунис, Великобритания и Украйна.


Певецът пристига в София по покана на Национален дворец на културата и Фондация „Аполония“, а концертът е част от турнето на изпълнителя за 2019 година. Билети за концерта на Марио Бионди в зала 1 на 18 октомври можете да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.

В дните до четвъртък © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Националният дворец на културата ви дават шанс да спечелите два билета за концерта на Марио Бионди.

Въпросът е: Коя млада българска певица беше избрана от екипа на Марио Бионди за подгряващ изпълнител на предстоящия му концерт в зала 1 на 18 октомври?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 10 октомври и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *