Двигателят нa легендарната британска група Queen – Брайън Мей, разказва несподеляни досега факти от живота и музикалния си път в биографичната книга „Брайън Мей. Цялата история на Queen”.

Британската журналистка Лора Джаксън успява да накара иначе скромния и по-скоро мълчалив Мей да разкрие душата си. От книгата разбираме интересни подробности за личния живот на китариста, за връзката му с актрисата Анита Добсън, която го вдъхновява да напише хита „I Want It All”, както и за влечението му към астрономията.

В „Брайън Мей. Цялата история на Queen”, разбира се, е отделено голямо внимание на Queen и взаимоотношенията между членовете на групата. Мей разказва как в началото подхожда с подозрение към колоритната личност на Фреди Меркюри, но конфликтът на характерите все пак се трансформира в здраво приятелство.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и издателство „Сиела“ ви дават шанс да спечелите книгата на Лора Джаксън „Брайън Мей. Цялата история на Queen”.

Въпросът е: Как се е казвала първата банда, която Брайън Мей и Роджър Тейлър сформират?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 24 юни. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.