След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, "Большой Московский Цирк" стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU - Приземяването”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.

Премиерните представления в България са на 21 март в Русе – Арена “Монбат”, на 24 март в Пловдив – зала „Колодрум”, на 26 март в София – Арена Армеец.

Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO”, преди две години, още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата “OFU – Приземяването” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.


Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител. Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Большой Московский Цирк

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events ви дават шанс да спечелите два билета за спектакъла на „Большой Московский Цирк“ в София.

Въпросът е: Как се казват двамата братя, основатели на „Большой Московский Цирк“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 15 март и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.