Евтини самолетни билети

29-годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. През 2017 г. по време на репетиция пада от 18 метра и като по чудо остава жив.

„Майка ми е въздушен акробат. Когато е била бременна, тя не е спирала и на практика до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с баща ми направихме музикален номер“, разказва Олег.

След невероятния успех на високотехнологичните програми “Circus 2.0” и “UFO”, “Большой Московский Цирк” стремглаво се завръща с разтърсващ двучасов шоу спектакъл “OFU – Приземяването”, който ще бъде показан пред българска публика за първи път.


Зрителите, които успяха да се сдобият с билет за невероятното шоу “UFO”, преди две години, още говорят за увлекателната история на човека, похитен от извънземни. Програмата “OFU – Приземяването” обръща сюжета наопаки и разказва за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно” и едно изгубено извънземно.

Декорите на спектакъла надвишат очакванията и на най-разглезения зрител. Освен гигантска летяща чиния, на арената ще видите огромен лунапарк, строителен кран, хиподрум, декоративен съветски цирк, Третяковска галерия и лаборатория за изследване на извънземни.

Большой Московский Цирк

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events отново ви дават шанс да спечелите два билета за спектакъла на „Большой Московский Цирк“ в София.

Въпросът е: В кои български градове ще бъде представена програмата “OFU – Приземяването” на „Большой Московский Цирк“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 13 часа на 22 март и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.