Четири от най-големите сръбски звезди пристигат у нас за грандиозен концерт в столичната зала "Арена Армеец". Шабан Шаулич, Стоя, Весна Змиянац и Синан Сакич, съпроводени от единствения по рода си оркестър на Аца Софрониевич, ще зарадват българските си почитатели на 14 октомври 2016 г. (петък) от 20:00 часа.

Феновете на сръбската музика вече тръпнат в очакване на новата си среща с Шабан Шаулич и Весна Змиянац, които публиката у нас добре познава. А за първи път на родна сцена ще се качат Стоя и Синан Сакич. Четиримата ще изпълнят най-големите си хитове под съпровода на 12-членния оркестър на Аца Софрониевич. Водещ на концерта ще бъде един от най-обичаните водещи от ефира на Радио Веселина – Методи Вълчев.

Специално за концерта зала „Арена Армеец“ ще бъде напълно реновирана. Сцената на звездите ще бъде изградена от “Жокер медия“ и ще бъде на цели четири нива. Озвучаването в залата ще бъде напълно ново, като целта е да се постигне идеална акустика, така че всички присъстващи да се насладят на перфектен звук.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Fresh Music дават шанс на петима души да спечелят по 2 билета за шоуто на Шабан Шаулич, Стоя, Весна Змиянац и Синан Сакич в София на 14 октомври.

Въпросът е: През коя година излиза дебютният албум на Шабан Шаулич?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Имената на победителите ще станат ясни в петък, 7 октомври. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.