Броени дни остават до едно дългочакано музикално събитие. Postmodern Jukebox на ретро гения Скот Брадли идват отново в България. Концертът им ще бъде на 28 март в Зала 1 на НДК.

След множеството бисове, овации и екзалтирани коментари, които феновете на групата им изпратиха след първите две гостувания у нас, Postmodern Jukebox се завръщат на родна територия след по-малко от година.

По-бляскаво, по-впечатляващо и по-иновативно – това обещава да е новото им шоу. Отново ще видим най-модерните хитове във винтидж интерпретации, които ни връщат в бляскавата ера в САЩ от началото на 20-ти век. Този път обаче – в големи зали и в цялостно изграден спектакъл.


Postmodern Jukebox е постоянно разрастващ се колектив, в който на ротационен принцип участват над 70 различни певци, инструменталисти и танцьори. Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единствения им канал за промотиране.

Предстоящият концерт на Postmodern Jukebox в София е част от второто им европейско турне, което ще стартира през февруари от Великобритания.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и БГ Саунд Стейдж дават шанс на двама от вас да спечелят по 2 билета за концерта на Postmodern Jukebox в София на 28 март.

Въпросът е: Postmodern Jukebox стартираха турнето си едновременно от два лъча. Кои бяха първите държави от обиколката им?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Имената на победителите ще станат ясни в петък, 24 март. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.