Евтини самолетни билети

Сочена за наследница на великата Амалия Родригеш, Мариза разчупва стериотипите за класическата фадо певица със своята ултра модерна къса прическа и атрактивен стил. Призната за посланик на португалската култура, тя увеличава почитателите на традиционната музика по целия свят с всяко свое турне.

Тя е синоним на носталгичната и изпълнена с копнеж фадо музика! На 24 март в зала 1 на НДК най-известната португалска певица в света – Мариза, ще представи у нас песните от последния си албум „Mundo“.

През 2016 година тя е номинирана за Grammy, печели приза „Най-добър артист” на Songline Music Awards, получава наградата на Executivа Magazine за една от 20-е най-влиятелни жени в Португалия и признанието за най-успешно турне в категория World Music в САЩ.


Киноманите помнят Мариза и от участието във филма на испанския режисьор Карлос Саура „Фадо“ (2007), където най-популярната португалска певица на нашето време разкрива драматичния си талант.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и БГ Саунд Стейдж дават шанс на двама от вас да спечелят по 2 билета за концерта на Мариза в София на 24 март.

Въпросът е: В дует с кой известен британски музикант Мариза изпя песента „A Thousand Years“ за Олимпийските игри през 2004 година в Атина?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Имената на победителите ще станат ясни в петък, 17 март. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.