Британската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнери на най-новият музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч. Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парк на бившата казарма.

След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика – Morcheeba ще стъпят в Ловеч на 2 септември за окриването на Love CHange Music Festival. Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от Торино – The Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път.

Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообразни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала.


Преди началото на концертите в 18.00 ч., през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала.

Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесно изживяване за цялото семейство в края на лятото.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Община Ловеч дават шанс на двама от вас да спечелят двойна покана за Love CHange Music Festival.

Въпросът е: През коя година е сформирана бандата Morcheeba?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Имената на победителите ще станат ясни в петък, 25 август. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *