Евтини самолетни билети

Световната сензация - Националният балет на Грузия „Сухишвили”, със специалното участие на Грузинския оркестър, идват на турне в България с класическа програма. „Летящите грузинци” ще разтърсят залите на 5 юни в София, 6 юни в Пловдив, 8 юни във Велико Търново, 9 юни в Русе, 11 юни във Варна, 12 юни в Бургас.

Спектакълът в 120 минути е буря на сцената – със съвършенство в танца: с плавните, пързалящи движения при жените и зрелище в танца – кръв, пот и искри от саби и ножове при мъжете, които, единствени в света, танцуват на пръсти, без помощта на палци и туфли.


Балетът ще посети България в състав от 70 танцьори, собствен оркестър и гардероб за милиони – 600 автентични грузински костюма, ръчна изработка, украсени със скъпоценни камъни и саби и ножове, изработени от стари грузински майстори – запазената марка на „Летящите грузинци“.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за спектакъла на Националния балет на Грузия „Сухишвили“ на 5 юни в Зала 1 на НДК.

Въпросът е: Как се казва главният хореограф на грузинския национален балет „Сухишвили“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 2 юни. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.