На 8 октомври очакваме да видим световния модерен Флект Балет на сцената на зала 1 на НДК, като специално за България балетът ще представи най-новото от 3D визуализациите и хореографиите в танцовото шоу.

Хореографът на Флект Балет Полина Кабанкова разказа пред екипа на български медии подробно за промените, които са направили: „имам нови идеи за още по-впечатляващо шоу и побързах да ги реализирам преди да посетим България. Вълнуваме се, че за първи път гостуваме и искаме да покажем най-доброто от себе си“.

Организаторите EventsJar са поръчали един тир с техника, която ще се монтира ден преди шоуто. Работата по нагласянето на специалните LED стени, изработени само за Флект Балет и тяхното шоу, както и всички прожектори и стотици светлини, които създават 3D образа, ще отнеме ден и половина.


Техническият екип ще трябва да подготви и специфични декори, за които ще се наеме реквизит и от България. Подготовката на подобна сцена изисква майсторство в познаването на визуалните технологии и тези от най-ново поколение. 3D перформансите са новата генерация в изкуството. Шоуто на Флект Балет слива два пътя в изкуството в един хоризонт – танц и визуализации, като създава съвършенство.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и EventsJar ви дават шанс да спечелите 2 билета за шоуто на Флекс Балет в София на 8 октомври.

Въпросът е: Как се казва 3D шоуто, с което трупата на Флекс Балет гостува у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 30 септември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.