Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще представи новото си шоу „Я+R“ # Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на „Цирк дю Солей“ – Франко Драгоне, известен не само с това, че режисира спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион „А New Day“.

В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров.


Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радиокласации като “Цвет настроения синий”, “Ибица” и др.

Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). След премиерата на новата си програма, артистът сподели за отношенията си с Алла Пугачова „За всички тези години, научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен та е авторитет и приятел, чието мнение ценя“.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events дават шанс на петима от вас да спечелят по 2 билета за шоуто „Я+R“ на Филип Киркоров в София.

Въпросът е: През коя година Филип Киркоров участва на финала на песенния конкурс „Евровизия“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в четвъртък, 6 юни. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.