Евтини самолетни билети

Братя Сафронови - "Илюзионисти номер 1 в Русия", ще накарат 9 зрители от публиката да изчезнат! Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва "Изчезване на зрители", а създаването на подобна илюзия отнема повече от 5 години всекидневна работа.

Илюзионистите ще поканят 9 души от залата, избрани на случаен принцип и ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги „телепортират“ в другия край на залата.

По време на новата си мащабна продукция „Мълния“ на 11-и февруари в София, НДК зала 1 и на 13-и февруари във Варна ДКС, Братя Сафронови ще покажат едни от най-зрелищните номера като „Телепорт“, „Изчезване на зрители“, „Разполовяване“, „Горещи метални прътове“ и др.


„Горещи метални прътове“ е изключително опасен и зрелищен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време! При изпълнението му, асистентка на илюзионистите се помещава в кутия, през която мълниеносно минават подпалени, метални прътове.

В мащабното, фантастично шоу „Мълния“, иновативните технологии се преплитат с илюзия, магия, вълшебство и каскади.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Degris Events ви дават шанс да спечелите 2 билета за шоуто „Мълния“ на Братя Сафронови във Варна.

Въпросът е: Кое престижно списание обяви Братя Сафронови за „Илюзионисти номер 1 в Русия“?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 2 февруари. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.