Виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович ще представи за първи път у нас новия си въздействащ и изключително успешен спектакъл “Dva Sveta”. Плътният кадифен глас на звездата ще прозвучи в Зала 1 на НДК на 20 октомври.

Впечатляващият проект на Йоксимович, вдъхновен от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле, вече успя да покори публиката в най-големите балкански градове. Грандиозният и небивал успех на концерта “Dva Sveta” е благодарение на уникалната му концепция – елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.

Най-успешният мъжки глас на Балканите ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК в компанията на класически джаз бенд от доказали своя изключителен талант инструменталисти и чувствени дамски беквокали. Спектакълът включва красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Желко Йоксимович, като „Ljubavi“, “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ви дават шанс да спечелите 2 билета за концерта на Желко Йоксимович в Зала 1 на НДК на 20 октомври.

Въпросът е: Защо сърбите определят 20 октомври като една от най-значимите дати в тяхната история?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 13 октомври. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.