На 05 декември 2016 г. в Зала 1 на НДК ще бъде представен новият спектакъл “Николина Чакърдъкова и....”. „Магьосницата от Пирина“ ще изпее най-съкровените си мисли и чувства, а почитателите ѝ ще се потопят в магията на българския фолклор с много музика и песни, неповторима хореография, костюми и декор. Николина ще покаже своето виждане за фолклора днес, в 21 век!

За първи път, в една част от спектакъла, Николина Чакърдъкова ще бъде заедно с Оркестъра за народна музика на БНР. С музика и песни те ще разкажат една приказка.

Нови песни, с нови аранжименти, които показват красивата градска песен от македонския край. Ще видите едно ново лице на Николина Чакърдъкова.


В друга част от спектакъла тя ще изпее най-красивите си дуети с Боби Шапков, Райко Кирилов, Даниел Спасов и Милен Иванов.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за концерта на Николина Чакърдъкова в София на 5 декември.

Въпросът е: Кой е танцовият ансамбъл, който ще излезе с Николина Чакърдъкова на сцената на НДК?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 2 декември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.