Евтини самолетни билети

Виртуозният и екстравагантен музикант Найджъл Кенеди ще изнесе цели два концерта в България този септември – на 17-ти в София (в зала 1 на НДК) и на 18-ти в Пловдив (в Античния театър).

Освен “Новите четири годишни времена” поднесени от Найджъл Кенеди и неговия бенд, заедно с музикантите от „София Симфоникс” с диригент Маестра Любка Биаджони, в програмата ще чуем още балкански ритми – от класика до фолклор, етно и джаз импровизации.

Специално участие ще има и Лондонският български хор, с диригент и солист Десислава Стефанова и Ваня Ватралова-Станков – сопран.


Акцент в програмата ще бъде и световната премиера на три произведения на композитора Георги Андреев, написани специално за предстоящите концерти на Найджъл Кенеди в София, Пловдив и Лондон (на 25 октомври, за откриването на 4-тия Лондонски фестивал на българската култура).

Самата среща на сцената между двамата изключителни таланти – Найджъл Кенеди и Георги Андреев обещава едно изключително изживяване и неповторими емоции за публиката.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите още 2 билета за концерта на Найджъл Кенеди на 17 септември в зала 1 на НДК.

Въпросът е: Фен на кой английски футболен отбор е Найджъл Кенеди?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 16 септември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.