Емблематичната Драгана Миркович събира супергрупа от най-добрите сръбски музиканти специално за концерта си у нас. Блестящи виртуозни изпълнения и невероятни балкански ритми ще наелектризират сцената на 16 декември в „Арена Армеец“.

Юго звездата ще пристигне в България с новосформиран бенд от най-добрите музиканти, работили през годините с най-големите и обичани сръбски изпълнители. Жестът на легендарната певица е изключително и само за българските й почитатели, които не са спирали да я подкрепят през годините.

За първи път родните фенове на балканската музика ще имат възможността да видят на живо уникалния бенд. Впечатляващият състав включва все велики таланти, работили с топ звездите от западната ни съседка – Цеца, Лепа Брена, Горан Брегович, Желко Йоксимович и др. Предвидено е общите репетиции на най-добрите музиканти на Балканите да стартират през месец юли.


Несъмнено всичко това в комбинация с най-големите и вечни хитове на Драгана Миркович – „Placi zamlijo“, „Sve bih dala da si tu”, „Zivot moi”, “Milo moe sto te nema”, „Luce moe”, ще превърне концерта на 16 декември в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ви дават шанс да спечелите 2 билета за концерта на Драгана Миркович в София на 16 декември.

Въпросът е: Солист на коя емблематична сръбска група е била Драгана Миркович?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 9 декември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.