Евтини самолетни билети

Успоредно с премиерата на новия дългоочакван албум „Autogram“, примата на балканската музика Цеца ще зарадва българските си фенове с два грандиозни и разтърсващи лайфа. Специално за концертите на сръбската певица на 16 и 17 март в “Арена Армеец” ще пристигне свръхиновативна звукова система, която няма аналог у нас.

Звезда от световна величина, с две дати, една след друга, в най-голямата зала у нас – това несъмнено е прецедент в музикалната история на страната ни.

И това не е всичко! Провокативните Ministarke, които набират все по-голяма популярност в България, ще вдигнат градуса на максимум на двата концерта на Цеца на 16 и 17 март в „Арена Армеец“. Иконата на сръбската музика специално избра най-голямата сензация на Балканите за невероятните спектакли, които подготвя за средата на март.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Moko Solution ви дават шанс да спечелите 2 билета за концерта на Цеца в София на 16 март.

Въпросът е: Клипа към коя своя песен Цеца обяви, че ще снима у нас?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 10 март. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.