Евтини самолетни билети

Б.Т.Р. и екс вокалистът на Judas Priest - Тим "Рипър" Оуенс ще зарадват феновете си с общ концерт в София. Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу.

Почитателите на твърдата музика ще имат възможността да чуят на живо вечните хитове на легендите Judas Priest и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим, както и най-новото от Б.Т.Р.

Световната популярност на американеца Тим „Рипър“ Оуенс идва с Judas Priest. С тях записва номинирания за наградите Grammy албум „Jugulator“ (1997 г.).


Тим „Рипър“ Оуенс има невероятния шанс да работи и със световноизвестни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж. Първото съвместно изпълнение на Б.Т.Р. с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за концерта на Б.Т.Р. и Тим „Рипър“ Оуенс на 7 септември в Sofia Live Club.

Въпросът е: През коя година Тим „Рипър“ Оуенс се присъедини към Judas Priest?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 2 септември. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.