LIBIDO Project е заглавието на най-новият нестандартен и забавен музикален проект с участието на класическите музиканти от Quarto Quartet и група Акага.

Екстравагантна и неочаквана комбинация от фънк, фюжън, джаз, класика, DJ бийтовете на DJ Borche, прекрасни секси женски вокали и мултиинструменталното включване на Мишо Шишков – без съмнение ще разпалят страстите в зала 1 на НДК.

На 17 май цял куп великолепни професионални музиканти се събират на сцената с амбицията да представят един абсолютно нов и различен по звучене, настроение и емоция денс проект. Голяма част от програмата в него ще се състои от напълно нови, специално замислени и създадени от Quarto и Акага денс-парчета.


А ако някой все пак разпознае любима своя песен, то със сигурност тя ще е добре “маскирана” с нов аранжимент и поднесена в забавен летен вариант, в унисон с настроението на проекта.

Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за концерта на LIBIDO Project на 17 май, част от Салона на изкуствата в НДК.

Въпросът е: Как се казва фронтменът на група Акага?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 6 май. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.