Евтини самолетни билети

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков, ще зарадва многобройните си фенове с най-новото си творение – комедийния моноспектакъл “Пилето, което казва КУ”. На 8 и 26 май “странната птица” ще кацне точно в 19.30 ч. на сцената на Нов Театър НДК.

Билети за представленията можете да намерите в системата на Eventim.bg и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Orange, бензиностанции OMВ, Български Пощи, магазини Технополис. Цената им е от 12 до 14 лв.

Преди броени дни актьорът бе номиниран за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в премиерната постановка на Народния театър “Майстори” – за ролята на майстор Найден. В “Пилето, което казва КУ” Юруков отново вдига летвата пред себе си, представяйки чудесно най-различни цветни и страстни персонажи и влизайки най-вече в ролята на нощният пазач, който всъщност говори с Пилето, което казва… КУ.


Тази седмица © Меломан.бг | Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите 2 билета за комедийния моноспектакъл “Пилето, което казва КУ”.

Въпросът е: Моноспектакълът е създаден по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Кой е техният автор?

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса и бъдете готови за награда. Името на победителя ще стане ясно в петък, 12 май. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.